Acasă / Atelier / Control la distanta / Fluke Connect: Un nou sistem de masurare wireless

Fluke Connect: Un nou sistem de masurare wireless

fluke_connectFluke a anuntat de curand lansarea noii linii de instrumente si accesorii Fluke Connect, care va ofera o interconectivitate si functionalitate mai buna, chiar si decat Fluke CNX. Acestea vin insotite de o noua aplicatie pentru iOS si Android.

Aplicatia Fluke Connect este un sistem care va permite sa transmiteti masuratorile live echipei dvs. si sa vizualizati toate datele din domeniu.

Fluke Connect include mai mult de 20 de instrumente de testare wireless a tensiunii, curentului si temperaturii. De asemenea, vine la pachet si cu Fluke Cloud, un serviciu prin care puteti stoca datele online, chiar daca nu aveti acces la internet.

Instrumentele Fluke Connect

Multimetru digital 3000 FC
– Modul de tensiune c.a. v3000 FC
– NOU! Modul de tensiune c.c. v3001 FC
– Modul de curent alternativ a3000 FC
– Modul de curent alternativ iFlex a3001 FC
– NOU! Baza pentru cleste de curent alternativ/continuu a3002 FC (compatibila cu accesoriile pentru clesti de curent Fluke i410 si i1010)
– Modul de temperatura tip K t3000 FC
– Camere cu infrarosu:
– Seria Ti400/300/200
– Seria Ti125/110/105/100, inclusiv versiunile „R” pentru diagnosticarea cladirilor, cu cadrul SD wireless Fluke
– Instrumente care devin compatibile cu un conector wireless:
– Multimetrele digitale cu inregistrare 289 si 189 (cu conectorul ir3000 FC)
– Multimetrul de proces 789 (cu conectorul ir3000 FC)
– Testerele pentru rezistenta izolatiei 1550 si 1555 (cu conectorul 1550 ir3000 FC)

Anumite modele Fluke existente pot fi adaptate, cum sunt multimetrele digitale 287 si 289. Adaptorul ir3000 FC necesar pentru a face instrumentele compatibile cu aceasta aplicatie costa aproximativ 30 de euro.
Aplicatia Fluke Connect

Fluke a realizat un sondaj si a constatat ca smartphone-ul este raspandit in baza lor de clienti. Cei mai multi dintre utilizatori sunt echipati cu device-uri inteligente, fie personale, fie furnizate de angajatori.

Aplicatia Fluke Connect, care poate fi descarcata si utilizata gratis, permite vizualizarea usoara, in timp real a datelor inregistrare de instrumentele de masura wireless. Aplicatia poate prelua date in acelasi timp chiar si de la 10 instrumente Fluke Connect, care sunt pozitionate chiar si la 20 de metri distanta.

Fluke Connect va permite sa faceti mai multe masuratori in acelasi timp, de la o distanta de siguranta si convenabila, departe de locul de testare.

Smartphone-urile (dar si tabletele) pot fi folosite ca simple dispozitive de citire, insa functionalitatea lor poate fi chiar mai mare. Software-ul Fluke Connect poate capta si salva masuratorile individuale, precum si tendintele lor in timp.

Datele salvate pot fi etichetate, marcate, comparate cu alte masuratori salvate si partajate (prin Fluke Cloud) cu alte persoane.

Fluke Connect a fost proiectata pentru iPhone 4s sau alte modele superioare care ruleaza cu iOS 7; Galaxy S4, Nexus 5, HTC One, pe care ruleaza Android TM 4.4.x si alte versiuni superioare.

Fluke Cloud

Fluke Cloud va permite sa va conectati cu alti membrii ai echipei. Prin aplicatia Fluke Connect aveti posibilitatea sa partajati masuratorile si graficele dvs.

Datele dvs. sunt stocate in telefon, chiar si daca nu sunteti conectat la Internet. Asta inseamna ca puteti pastra in memorie mereu noi masuratori si ca aveti acces mereu la cele vechi, chiar si in mediile industriale unde conexiunea la Internet nu este atat de buna.

La ce va ajuta aplicatia Fluke Connect?

Daca folositi un multimetru digital de 100 de lei o data sau de doua ori pe an, probabil ca aceste caracteristici nu va folosesc prea mult. Instrumentele Fluke Connect, aplicatia, infrastructura de colectare si partajare a datelor sunt utile pentru electricieni, tehnicieni de teren si utilizatori industriali.

Sa spunem ca un tehnician se confrunta cu o problema necunoscuta pe teren. Aplicatia Fluke Connect ii permite sa se consulte cu un coleg sau cu un superior, in timp ce acestia nu se afla la fata locului. Superiorul poate vedea datele exact si ii poate oferi ajutor tehnicianului.

Sau, poate intr-un mediu industrial un tehnician efectueaza verificari de siguranta sau intretinere. Fluke Connect ii permite sa stocheze datele masuratorilor, fara a avea nevoie de pix si hartie.

Despre ronexprim

Un comentariu

  1. Ma intereseaza variatoare de CC peste 40 V, mai multe bucati, la comanda.

    tel: 0749.045118

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *