Acasă / Atelier / Microcontroler / Arduino / Microduino: o clonă Arduino cu dimensiuni reduse

Microduino: o clonă Arduino cu dimensiuni reduse

microduino1

Microduino are o construcție similară cu un microcontroler Arduino, acesta fiind mai mic, cam de mărimea unui card de credit. Acest lucru îl face potrivit pentru a fi integrat în tot felul de dispozitive electronice. Seria Microduino este 100% compatibilă structurii hardware Arduino open source, compatibil cu mediul de dezvoltare Arduino IDE și alte schițe Arduino existente. În plus acestuia i se pot adăuga module pentru: LAN, Wi-Fi, Bluetooth, microSD, USB, GPS, OLED, diverși senzori, ș.a.

microduino-ethernet

 

Vă prezint și un filmuleț cu acest produs:

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ODpNuFe6uNQ’]

Comenzile pot fi făcute începând cu luna noiembrie – 2013. Pachetele încep de la 20 $ pentru placa de bază și modul-ul de comunicare cu PC-ul. Dacă doriți să achiziționați tot pachet-ul, prețul acestuia este undeva la 330 dolari.

Mai multe informații găsiți aici:
http://www.kickstarter.com/projects/microduino/microduino-arduino-in-your-pocket-small-stackable

Despre Ciprian

Am dezvoltat o pasiune pentru acest domeniu de cand eram foarte mic, cred ca aveam 6-7 ani, din cate imi amintesc, am invatat sa citesc din revistele Tehnium, cam astea erau preferatele mele la varsta respectiva. In plus, aveam o atractie pentru informatica fapt ce a dus la inscrierea mea la un liceu de informatica, iar pentru a continua cu pasiunea mea m-am inscris apoi la facultatea de electrotehnica...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *