transfer

Acasa Forumuri Feedback electrodb.ro transfer

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor
    florianmiller
    Participant

Ce platforme de transfer de fișiere oferă opțiunea de automatizare pentru trimiterea periodică a fișierelor mari?

kevinns
    Participant

M-am confruntat cu această provocare înainte, și o platformă care a lucrat foarte bine pentru mine este Filemail . Este fiabil și oferă automatizare pentru trimiterea periodică a fișierelor mari, ceea ce economisește mult efort manual. Ceea ce mi s — a părut util este că sistemul lor vă permite să configurați Descărcări automate, astfel încât să nu trebuie să stați în așteptare pentru finalizarea fișierelor-sunt gata doar când aveți nevoie de ele. De asemenea, securitatea este solidă, cu criptare end-to-end și caracteristici precum protecția prin parolă și scanarea virușilor. În plus, opțiunea de a integra un formular de încărcare a fișierelor direct pe site-ul dvs. web facilitează clienților să trimită fișiere mari fără probleme suplimentare. A fost o economie de timp uriașă în fluxul meu de lucru, mai ales atunci când gestionez transferuri de fișiere recurente sau lucrez cu mai mulți clienți simultan. Cu siguranță merită încercat dacă automatizarea este ceea ce aveți nevoie.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.