Cum găsesc agenția de modele potrivită pentru o ședință foto de produs?

Acasa Forumuri Feedback electrodb.ro Cum găsesc agenția de modele potrivită pentru o ședință foto de produs?

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Autor
    filando
    Participant

Am nevoie de o agenție de modele pentru o ședință foto de produs pe care o organizăm în curând. E important ca modelele să fie potrivite pentru conceptul nostru și să aibă experiență în astfel de proiecte. Aveți sugestii despre cum să aleg o agenție care să înțeleagă nevoile noastre și să fie de încredere?

nejzej
    Participant

Eu zic să cauți o agenție care să înțeleagă exact ce vrei de la ședința foto, asta e cel mai important. Să le explici clar conceptul și cum vrei să arate produsele tale pe modele. Dacă vrei un exemplu concret, uite aici un link către Agenția de modele – https://www.showcast.eu/ro Au o gamă variată de modele și ar putea fi o opțiune bună pentru proiectul tău

Hanejzej
    Participant

Eu aș căuta agenții care au lucrat cu produse similare cu al tău. E important ca modelele să se potrivească bine cu imaginea brandului și să fie profesionale. Întreabă din start despre experiența lor în proiecte de acest tip

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.