Ce inseamna debit si credit?

Acasa Forumuri Feedback electrodb.ro Ce inseamna debit si credit?

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Autor
    filando
    Participant

Abia încep să înțeleg termenii financiari și nu înțeleg pe deplin diferența dintre debit și credit. Aș dori să înțeleg care tranzacții sunt debite și care sunt credite și cum afectează acest lucru acțiunile mele financiare. Voi lua un împrumut și este important să înțeleg ce tip de împrumut mi se potrivește și cum să îl folosesc corect.

nejzej
    Participant

M-am confruntat și eu cu acest lucru și vă înțeleg punctul de vedere. Deci, debitul și creditul sunt tipuri de tranzacții într-un cont, nu doar bancar, ci și în contabilitate. Un debit este acel mod complicat de a debita banii atunci când îi plătești, iar un credit este ca și cum ai semna în avans pentru ceva ce urmează să iei. Așa că nu este greu de înțeles, dacă te descurci, ce inseamna debit și credit. Așa că am rezolvat totul și chiar mi-am făcut un împrumut rapid. Acum am bani la îndemână, dacă mai am nevoie.

Hanejzej
    Participant

Și eu obișnuiam să mă îngrijorez de aceste debite și credite. Debitul este ca o cheltuială, iar creditul este ca un venit. Apoi am căutat pe Google, m-am lămurit și chiar am luat un împrumut pentru un laptop nou

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.