Acasă / Atelier / Audio / Incinte / Sistem bassreflex 2.2-KATIUSA

Sistem bassreflex 2.2-KATIUSA

Va prezentam un sistem de sunet 2.2 format din doua subwoofere cu FL15LF si doi sateliti cu SN10MB+D2500Ti+HM-1725 intr-un volum extrem de compact si extrem de portabil. Un proiect „racheta”.
Material folosit 18 mm la subwoofer si 15 mm la satelit.
!Nota:calculele au fost facute cu manerul si flansa „ingropate”,in cazul in care nu se frezeaza petru a „ingropa” manerul si flansa de stativ,se vor redimensiona sicpciile stabilizatoare de deasupra satelitului.
Acest sistem a fost inspirat de un concept foarte interesant dezvoltat de catre Outline in sistemul lor Kanguro. Deoarece exista un patent deja inregistrat pentru „incinta cu volum variabil” pe numele Outline, am preferat sa oferim acest proiect comunitatii DIY. Acest proiect este gratuit pentru aplicatii necomerciale.

Eu si cu Dacian am lucrat o perioada la dezvoltarea acestui sistem , in special pentru a ne asigura ca toate piesele pot fi montate impreuna. au existat cateva situatii ce pareau fara rezolvare insa toate problemele au fost depasite. Asa ca va prezentam noul sistem Katiusa dezvoltat de catre noi special pentru Dj-ii mobili care au probleme mari la transportul echipamentelor.
Intr-un volum ocupat de 240 de litri aveti un sistem compus din 2 subwooferi de 15″ si 2 sateliti de 10″ + driver de 1″ cu o putere RMS de 2800 de W continuu / 5600W program.
Componentele utilizate nu pot fi inlocuite deoarece tolerantele nu permit
Toate componentele au fosta alese special pentru aceasta configuratie, va rog nu utilizati alte difuzoare sau hornuri in special pe partea de bass si inalte deoarece NU VOR INCAPEA FIZIC.

Componentele necesare pentru a constui acest sistem sunt:

Disclaimer
This project is distribuited free of charge only for the DIY comunity. Building of this project comercially is prohibited and constitues breach of a patent owned by Outline. Poweraudio does NOT build this system and is not responsible for any designs derived from it.

Sursa: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?f=92&t=9835

Despre Mircea Bartic

Nascut la 21 Feb 1985 in Nasaud, judetul Bistrita Nasaud. Am urmat scoala de muzica din Bistrita pana in 1996 unde am urmat cursuri de pian. Am participat la diverse concerte de pian . In 2005 am terminat liceul cu specializare tehnician operare/depanare tehnica de calcul. In acelasi an am ocupat locul I la concursul national de informatica aplicata. Am urmat cursurile facultatii de Mecanica Gh. asachi din IASI , iar in 2009 am absolvit-o cu specializare Inginer Mecatronist. in 2011 am finalizat si un masterat pe specializarea de "Mecatronica avansata". in acest moment ocup postul de director general la poweraudio Romania, unde, printre altele, fac si cercetare electroacustica pentru diverse firme ce activeaza in domeniul audio.

4 Comentarii

  1. Ce „subwoofer” e ala cu rezonanta la 45 de herti ?. Poate este de medii !.

  2. Cu tot respectul, esti un idiot. Pune mana si invata ce inseamna 45 de Hz.

  3. Suparatu esti maxim nene.La tine mediile pleaca de la 45 Hz?Lasa-ma sa ghicesc:faci parte din cei care au subwoofer de masina ce coboara la 15 Hz si domeniul profesional te sperie?

  4. felicitari dl Mircea Bartic,pt articole si efort
    pt.suparatu:daca esti asa destept dechide si tu un site si pune 200 de articole si mai povestim.e usor sa critici,dar e greu sa construiesti ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *